« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete muraturi Retete muraturi - Marmelada de piersici

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete muraturi - Marmelada de piersici Imprimare Email
Scris de Carmen Popescu   

Reteta: Marmelada de piersici

Ingredientele retetei culinare:

=> 1,5 kg piersici foarte coapte

=> 1 kg zahar tos

=> conservant

Prepararea retetei culinare:

Piersicile spalate si zvantate le tai in jumatati, le scoti samburii si le cureti de coaja, apoi le sfarami intre palme. Seara, in cratita, pui un rand de zahar, unul de piersici si tot asa pana termini cu un rand de zahar. Tii cratita la racoare pana a doua zi dimineata, cand o pui la fiert. O fierbi la foc potrivit o ora, amestecand mereu. Cand e gata marmelada o amesteci cu un varf de cutit de conservant. O torni fierbinte in borcane, apoi asezi borcanele intr-o tava si le tii 15 minute in cuptorul aragazului incalzit in prealabil. A doua zi acoperi borcanele cu celofan.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:25
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi