« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete muraturi Retete muraturi - Leurda conservata

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete muraturi - Leurda conservata Imprimare Email
Scris de Larisa Constantin   

Reteta: Leurda conservata

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg leurda

=> 350 g sare


Prepararea retetei culinare:

Se spala leurda (frunzele, cu bulbi cu tot) si se taie bucati. 1 kg leurda se amesteca cu 350 g sare si se pune compozitia in sticle mici cu gura larga sau in borcane care se pot inchide bine. Leurda se poate pastra pentru iarna si uscata la umbra sau la cuptor (la 40 grade C). Dupa uscare se macina fin si se pastreaza in vase inchise.Pulberea este un placut condiment la diverse preparate.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:40
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi