« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete muraturi Retete muraturi - Gogosari umpluti cu conopida

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete muraturi - Gogosari umpluti cu conopida Imprimare Email
Scris de Margareta Merticariu   

Reteta: Gogosari umpluti cu conopida

Ingredientele retetei culinare:

=> 5kg gogosari

=> o conopida mare

=> 1l otet

=> 4l apa

=> 5 linguri sare

=> piper

=> mustar

=> hrean

=> telina

=> 600g zahar

Prepararea retetei culinare:

  • Otetul, apa, zaharul si sarea se pun la fiert. Curatam gogosarii de cotoare si seminte. Cand apa si otetul dau in fiert introducem gogosarii pentru putin timp, numai pentru a-s schimba putin culoarea. Se scot, se umplu cu buchetelele de conopida, se pun in borcane, se toarna lichidul putin caldut peste ei. Se leaga sau se capseaza si se pastreaza in camara.
Notite:
Sunt foarte gustori!
Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:13
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi