« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete muraturi Retete muraturi - Gogosari umpluti cu ciuperci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete muraturi - Gogosari umpluti cu ciuperci Imprimare Email
Scris de Marinela Palote   

Reteta: Gogosari umpluti cu ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 5kg gogosari

=> 3kg de ciuperci

=> 2kg ceapa

=> 100g hrean

=> 300g frunze telina

=> 100g morcovi

 

 

 

MARINATA:

=> 1l otet 9 grade

=> 3l de apa

=> 200ml ulei

=> 200g sare

=> 1 capatana usturoi

=> piper

=> foi de dafin

=> zahar

Prepararea retetei culinare:

  • Ciupercile le curatati si le fierbeti in apa in care puneti sucul de la lamaie si 1 lingura sare. Cand ciupercile s-au racit, le scurgeti si le taiati felii.
  • Tocati ceapa si morcovii marunt, frunzele de telina si taiati-le fin. Combinati ciupercile cu ceapa, frunzele de telina, hreanul ras si o parte din sosul de marinata ( care se fierbe separat ) in afara de usturoi, care se piseaza. Se umplu gogosarii cu aceasta compozitie. Puneti in borcane, turnati marinata, legati cu celofan si fierbeti pe baie de aburi 30 minute.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:58
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi