« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete muraturi Retete muraturi - Gogosari cu masline verzi

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete muraturi - Gogosari cu masline verzi Imprimare Email
Scris de Simona Ciobanu   

Reteta: Gogosari cu masline verzi

Ingredientele retetei culinare:

=> 1kg bulion

=> 1 1/2 l apa

=> 1 pahar otet

=> 1 pahar ulei

=> 2 linguri sare

=> 2 linguri zahar

=> foi de dafin

=> piper

=> 1/2 kg masline verzi

=> 7,5kg gogosari

=> hrean

Prepararea retetei culinare:

  • Se pune pe foc bulionul amestecat cu uleiul, otetul, apa, sarea, zaharul, foile de dafin si piperul si se lasa sa dea un clocot. Gogosarii spalati si curatati de cotoare se taie in felii subtiri si se pun in bulion. Se lasa sa mai dea un clocot, se scot sis e asaza in borcan astfel: un rand de gogosari, un rand de masline. Deasupra se pun 2-3 bucati de hrean taiate fasii si se toarna amestecul de bulion. Se leaga bine borcanele si se fierb la bain-marie.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:04
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi