« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete muraturi Retete muraturi - Dulceata de pere busoioace

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete muraturi - Dulceata de pere busoioace Imprimare Email
Scris de Georgeta Foghei   

Reteta: Dulceata de pere busoioace

Ingredientele retetei culinare:

=> o farfurie adanca de pere curatate

=> 1 kg zahar

=> 4 pahare apa

=> 1 plic zahar vanilat

=> 1/2 lamaie

Prepararea retetei culinare:

  • Alegi pere mici, coapte, dar tari si si le cureti de coaja si de samburi. Ca sa nu se innegreasca perele pe masura ce le cureti, le pui intr-un castron si le acoperi cu un prosop ud. Separat fierbi zaharul cu apa pana se leaga siropul, tragi vasul la o parte, adaugi perele si zaharul vanilat si dupa 10-15 minute asezi vasul din nou la foc iute.
  • Lasi dulceata sa fiarba pana e gata si la sfarsit adaugi zeama de lamaie.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:24
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi