« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete muraturi Retete muraturi - Dovlecei in otet

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete muraturi - Dovlecei in otet Imprimare Email
Scris de Nicoleta Stoian   

Reteta: Dovlecei in otet

Ingredientele retetei culinare:

=> dolecei tineri

=> otet

=> boabe de piper

=> foi de dafin

=> crengute de marar

=> 1 lingurita de sare

=> 1 lingurita de zahar

=> apa

Prepararea retetei culinare:

Alegi dovlecei tineri, ii speli, ii tai tondele pe care le asezi in borcane in straturi. Intre fiecare strat pui boabe de piper, foi de dafin, crengute de marar.,1 lingurita de sare, 1 lingurita de zahar. Diluezi o parte de otet in doua parti de apa, capsezi borcanele si le fierbi in timp de 30 de minute din momentul in care fierbe apa.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:21
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi