« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete muraturi Retete muraturi - Dovlecei cu ardei copti

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete muraturi - Dovlecei cu ardei copti Imprimare Email
Scris de Kurucz Iuliana, Otelu-Rosu   

Reteta: Dovlecei cu ardei copti

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 kg dovlecei

=> 1 si 1/2 kg ardei grasi (de preferinta rosii)

=> 250 ml ulei

=> sare



Prepararea retetei culinare:

Alegi dovlecei tineri, ii cureti de coaja si ii tai rondele, cam de 1 cm grosime, pe care le inabusi in ulei. Le iei de pe foc, le lasi sa se raceasca si le amesteci cu ardeii grasi copti si cojiti (taiati fasii). Potrivesti de sare si pui in borcane, pe care le sterilizezi circa 40 de minute pe baie de aburi. Ii consumi in salata cu ceapa taiata pestisori si otet de mere.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:38
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi