« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete muraturi Retete muraturi - Compot amalgam

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete muraturi - Compot amalgam Imprimare Email
Scris de Daniela Becher   

Reteta: Compot amalgam

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 portocale mari

=> 3 banane nu prea coapte

=> 1 conserva ananas

=> 3 gutui

=> 1kg struguri negri

=> 1/2 kg mere

=> 1/2 kg pere

=> 250g zahar

=> aspirine

 

Prepararea retetei culinare:

  • Gutuile se curata, se taie cubulete si se fierb in apa pana se inmoaie. Se scurg de apa. Merele, perele, anansul, portocalele si bananele se curata, se taie cubulete si se amesteca cu gutuile. Toate fructele se pun in borcane alternativ cu zaharul. Se toarna apa ca sa acopere in fiecare borcan si se leaga sau se capseaza. Se fierb la bain-marie circa 30 minute.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 19:01
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi