« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Vinete cu oua fierte si cascaval la cuptor

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Vinete cu oua fierte si cascaval la cuptor Imprimare Email
Scris de Georgeta Grigore   

Reteta: Vinete cu oua fierte si cascaval la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 4 vinete

=> 2 oua

=> 300 g cascaval

=> 5 rosii

=> 2 catei de usturoi

=> 2 linguri busuioc

=> sare

=> ulei

Prepararea retetei culinare:

Speli vinetele, le tai felii pe lungime, le presari cu sare, le treci prin faina si le prajesti in ulei incins. Fierbi apoi ouale tari si cand sunt gata le decojesti si le tai felii. Asezi apoi intr-un vas un strat de vinete, unul de felii de oua si unul de felii de cascaval. Cureti apoi usturoiul,il tai bucati, il calesti in ulei, adaugi rosiile curatate de coaja si pasate si lasi sosul pe foc 10 minute. La final presari busuiocul, potrivesti de sare si torni sosul in vas peste cascaval. Dai apoi totul la cuptor pentru 25 de minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 22:14
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi