« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Varza murata cu cartofi la cuptor

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Varza murata cu cartofi la cuptor Imprimare Email
Scris de Alina Cristina Diaconu, Brasov   

Reteta: Varza murata cu cartofi la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 varza murata

=> 800 g cartofi

=> 2 cepe

=> 2 linguri pasta de tomate

=> 300 ml apa

=> cateva fire marar

=> 150 ml ulei

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

Speli varza, o presezi bine ca sa se scurga zeama, o tai fideluta. Cureti cartofii, ii tai rondele subtiri pe care le prajesti in ulei incins. In acelasi ulei prajesti apoi varza. Ungi un vas termorezistent cu ulei si pui un strat de rondele de cartofi, un strat de varza calita. Peste varza torni jumatate din sosul preparat astfel: diluezi pasta de tomate cu 300 ml apa, adaugi mararul taiat marunt, sare, piper si lasi sa fiarba 4-5 minute. Deasupra asezi inca un strat de rondele de cartof pe care le stropesti cu sosul ramas. Dai vasul la cuptor, la foc potrivit, si il ti pana cand sosul a scazut tot.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 22:16
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi