« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Tuslama

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Tuslama Imprimare Email

Reteta: Tuslama

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg burta de vita

=> 1 picior de vita

=> 1 capatana usturoi

=> sare

=> hrean

Prepararea retetei culinare:

Fierberea este aceeasi ca in cazul ciorbei. Cand este fiarta, se scoate ca sa se zvante putin, dupa care se taie fasii subtiri sau patratele. La fel se taie si carnea scoasa de pe piciorul de vita. Aceste fasii se pun intr-o cratita, se pune peste ele zeama strecurata in care a fiert si, impreuna, se mai dau cateva clocote. Se ia vasul de pe foc si dupa ce s-a racit putin, se drege cu mujdei.

Notite:

Se serveste cu hrean ras, sare si otet.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 22:37
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi