« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Tocanita de hribi cu smantana

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Tocanita de hribi cu smantana Imprimare Email
Scris de Lidia Loredana Seserman   

Reteta: Tocanita de hribi cu smantana

Ingredientele retetei culinare:

=> 300 g hribi

=> 1 ceapa

=> ule

=> 2 linguri faina

=> 2 linguri smantana

=> 1 lingura condiment

 


Prepararea retetei culinare:

Speli hribii, ii pui la fiert in apa cu sare, calesti apoi ceapa taiata marunt in ulei, adaugi 1 cana cu apa si condiment. Cand clocoteste, pui buretii fierti si taiati marunt si dai focul mic. Dupa 10-15 minute adaugi faina si smantana ( amestecate inainte ), mai lasi cateva clocote pana se ingroasa, amestecand continuu si o dai deoparte. E delicioasa cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 21:11
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi