« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Sufleu de rosii

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Sufleu de rosii Imprimare Email
Scris de Elena Radulescu, Constanta   

Reteta: Sufleu de rosii

Ingredientele retetei culinare:

=> 700 g rosii

=> 100 g macaroane

=> 60 g cascaval

=> 3 oua

=> 2 linguri faina

=> sare, piper

=> unt

 

Prepararea retetei culinare:

Fierbi macaroanele in apa cu sare si dupa 8-10 minute le scurgi, le treci sub un jet de apa rece si le lasi intr-o strecuratoare. Oparesti apoi rosiile, le decojesti si le pasezi. Pui separat la fiert 150 ml apa, cand clocoteste adaugi faina si un praf de sare, lasi totul pe foc pana se ingroasa, apoi dai deoparte. Dupa ce s-a racit putin compozitia, o amesteci cu piureul de rosii, cascavalul taiat cubulete, galbenusurile, iar la sfarsit incorporezi albusurile batute spuma si potrivesti de sare si piper. Asezi apoi intr-o forma unsa cu unt un strat de macaroane, unul de compozitie de rosii cu cascaval pana le termini si dai totul la cuptor pentru 20-25 de minute.

Notite:
PREGATIRE: 45 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 21:07
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi