« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Sarmale in frunze de hrean

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Sarmale in frunze de hrean Imprimare Email
Scris de Isabela Ichim   

Reteta: Sarmale in frunze de hrean

Ingredientele retetei culinare:

=> frunze de hrean

=>  500 g carne de porc

=> 2 oua

=> 1/2 cana de orez

=> 1 legatura patrunjel, marar

=> 1 lingura bulion

=> 2 cepe, 2 morcovi, 1/2 kg rosii

=> ulei

=> sare, piper

 

 

Prepararea retetei culinare:

Speli frunzele de hrean, le oparesti in apa cu sare sau bors, apoi le scoti cu grija nervurile si le lasi sa se scurga. Toci carnea de porc si o amesteci cu ceapa tocata marunt, morcovii rasi, orezul spalat, bulionul, ouale si verdeata tocata fin. Potrivesti de sare si piper, omogenizezi compozitia si infasori sarmale in frunzele de hrean. Le asezi intr-o critita emailata mai larga, punand printre ele rosii intregi, decojite. Torni putin ulei, apa cat sa le cuprinda si le lasi sa dea intr-un clocot, apoi le pui sa fiarba in cuptor. Le mananci cat sunt calde, fara iaurt sau smantana.

 
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 19 Ianuarie 2011 15:10
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi