« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Pulpe de miel cu ciuperci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Pulpe de miel cu ciuperci Imprimare Email
Scris de Maria Dan, Bucuresti   

Reteta: Pulpe de miel cu ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg pulpa miel

=> o jumatate pachet unt

=> 1 ceapa

=> 1 lingura faina

=> 1/2 kg ciuperci

=> 1/2 pahar vin alb

=> sare, piper

=> 1 catel usturoi (1 legatura verde)

=> 1/2 l apa fiarta cu Biovegetal

Prepararea retetei culinare:

Se spala carnea, se taie bucati mici, se caleste in untul incins, se adauga ceapa tocata marunt, se lasa la calit, apoi se adauga ciupercile. Se acopera cratita cu capac, se lasa sa se inmoaie ciupercile, apoi se pune vinul, sarea, piperul, usturoiul taiat si apa fiarta cu Biovegetal. Se bate faina cu putina apa si se toarna peste amestec. Se acopera si se lasa din nou sa fiarba. Se poate pune si smantana si se serveste alaturi de mamaliguta stropita cu putin unt.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 22:08
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi