« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Placintele cu ciuperci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Placintele cu ciuperci Imprimare Email
Scris de Corina Ciobanu   

Reteta: Placintele cu ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 400 g faina

=> 250 g margarina

=> 3 oua si un borcanel de iaurt (120 g)

 

 

Pentru umplutura:

=> 1/2 kg ciuperci

=> 1 ceapa

=> piper

=> 1 legatura marar si 1 legatura patrunjel

Prepararea retetei culinare:

Amesteci ingredientele si framanti o coca pe care o dai la rece cam 1/2 ora sau o ora (o poti lasa si de seara pana dimineata). Cureti ciupercile, le tai bucatele si le inabusi cu ceapa tocata, sare, piper si verdeata taiata marunt. Intinzi apoi o foaie pe care o tai patrate, pui pe fiecare cate o lingura de ciuperci calite si lipesti aluatul parte peste parte. Asezi placintelele intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, apoi le coci la foc incins. Sunt delicioase si merg cu un pahar de bere!

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 21:04
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi