« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Placinta Hawai

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Placinta Hawai Imprimare Email
Scris de Olga Zghezea, Republica Moldova   

Reteta: Placinta Hawai

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g aluat de patiserie

=> 150 g mazare

=> 1 cutie compot de ananas

=> 250 g cotlet de porc

=> 2 linguri susan

=> 75 g cascaval

=> 2 linguri smantana

=> 1 ou

=> 1 lingura frisca

=> patrunjel pentru ornat, piper

Prepararea retetei culinare:

  • Asezi foile de aluat una langa alta. Separi fructele de ananaul din compot. Tai cotletul si ananasul in bucatele, iar cascavalul il dai prin razatoare. Amesteci cotletul cu ananas si mazare. Cascavalul il amesteci cu smantana si pui piper dupe gust. Tai foile de aluat in asa fel incat sa obtii cate doua patrate din fiecare. Din prima bucata decupezi forme de flori cu ajutorul unei forme.
  • Separi oul. Amesteci galbenusul cu frisca. Cu albusul ungi marginile patratelor de aluat. Asezi cate o foaie de aluat, decupezi peste una intreaga si apesi usor marginile. Le ungi apoi cu galbenusul cu frisca si deasupra presari susan. Pui toate partile de aluat la cuptor si lasi sa se coace aproximativ 20 de minute. Florile decupate le scoti dupe 15 mintute. Florile si bucatile decupate le poti aranja pe un platou dupe cum doresti.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 22:17
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi