« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Placinta de dovlecei cu carnati

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Placinta de dovlecei cu carnati Imprimare Email
Scris de Terezia Duica, Motru   

Reteta: Placinta de dovlecei cu carnati

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 dovlecei

=> 5 oua

=> 1 cartof

=> 4 carnati afumati

=> 2 rosii

=> 2 linguri faina

=> sare, piper

=> 150 g telemea

Prepararea retetei culinare:

Cureti dovleceii, ii dai pe razatoare, ii presari cu sare si ii lasi sa se scurga. Bati ouale ca pentru omleta, adaugi branza rasa, dovleceii razuiti si presati bine, sa nu mai aiba zeama, si cartoful ras. Pui si carnatii taiati bucatele, rosiile decojite si taiate, faina, sare si piper dupa gust, amesteci si rastorni compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Coci placinta 20 de minute la foc potrivit. Datorita ingredientelor noi am mancat-o intotdeauna calda.

Notite:
PREGATIRE: 45 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 21:33
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi