« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Miel in sos de iaurt

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Miel in sos de iaurt Imprimare Email
Scris de Silvia Istudor, Bucuresti   

Reteta: Miel in sos de iaurt

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 kg carne miel

=> 4-5 oua

=> 200 g unt

=> 1 l iaurt

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

Se pune carnea in cratita, se sareaza, se stropeste cu unt topit si se pune la cuptor. Sosul: se bate iaurtul cu sare si piper, apoi se adauga 4 albusuri spuma si galbenusurile, amestecand continuu.
Se scoate carnea din cuptor si se asaza pe un platou inox, se toarna sosul si se introduce din nou la cuptor pana se leaga bine si se rumenete.
Se serveste fierbinte.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 22:06
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi