« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Miel cu praz si masline

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Miel cu praz si masline Imprimare Email
Scris de Jeni Constantin, Buzau   

Reteta: Miel cu praz si masline

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne de miel

=> 1 lingurita faina

=> 1 lingura bulion

=> 5 fire de praz

=> 25 de masline

=> sare, piper

=> ulei

=> lamaie

Prepararea retetei culinare:

Se inabusa bucatile de miel in grasime. Cand bucatile sunt rumenite, se adauga faina, se amesteca, se stinge cu bulion si apa si se fierbe. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga prazul taiat in bucati de 5-6 cm (si oparit separat) si maslinele, de asemenea, oparite timp de cateva minute. Se continua fierberea la foc mic. Se adauga piper si, dupa gust, felii de lamaie.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 22:10
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi