« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Miel cu lamaie

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Miel cu lamaie Imprimare Email
Scris de Andreia Safta, Bucuresti   

Reteta: Miel cu lamaie

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne de miel taiata in cuburi

=> 75 ml ulei

=> 15 g coriandru

=> 15 g faina

=> o lamaie

=> 30 g zahar

=> sare, piper

=> 2 cepe mari

=> 6 teline mici

=> 4 dovlecei

=> 2 foi de dafin

=> 500 ml supa

Prepararea retetei culinare:

Amestecati coriandrul macinat, faina, sarea si piperul. Treceti bucatile de carne prin acest amestec. Prajiti ceapa, telina si dovleceii, apoi scoateti-le din tigaie. In uleiul ramas prajiti carnea. Adaugati feliile de lamaie, frunzele de dafin, zaharul si supa. Puneti la fiert, apoi luati de pe foc si rasturnati tava. Coaceti timp de 45 de minute. Luati tava din cuptor si adaugati legumele prajite. Bagati din nou tava in cuptor si mai lasati 20 de minute.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 22:13
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi