« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Mancare de linte

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Mancare de linte Imprimare Email
Scris de Vera Sandu, Piatra-Neamt   

Reteta: Mancare de linte

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 cani linte

=> 2-3 morcovi

=> 2 radacini patrunjel

=> 2 cani apa

=> 2 linguri ulei

=> 1 cana bulion

=> 1/2 lingurita boia

=> 1 ceapa

=> 2 linguri pasta de ardei sau 1 ardei taiat marunt

=>  2-3 catei de usturoi

=> sare

 

Prepararea retetei culinare:

Pui lintea la inmuiat cu o zi inainte. Tai ceapa marunt si o calesti cu putina apa, ulei si sare. Adaugi morcovii si patrunjelul taiate marunt si fierbi 2-3 minute, apoi pui lintea si apa si fierbi bine. Cand lintea este fiarta, adaugi boiaua, usturoiul si mai dai in doua-trei clocote. Daca doresti, mai poti adauga patrunjel verde taiat marunt.

Notite:
PREGATIRE: 14 ore si 25 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 21:36
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

 
-1 #1 ???????? 17-10-2012 17:00
??? ?? ?? ?? ??????? ????????????!!! !!! :ooo:
Citat
 

Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi