« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Mancare de cartofi cu naut

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Mancare de cartofi cu naut Imprimare Email
Scris de Angela Manole, Cluj-Napoca   

Reteta: Mancare de cartofi cu naut

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 cana de naut

=> 4 cartofi mari

=> 1 ceapa

=> 1 lingurita sare

=> 2 linguri ulei

=> 1 cana apa

=> 1 lingura faina

 

Prepararea retetei culinare:

Pui nautul la inmuiat de pe o zi pe alta, precum fasolea. Cureti cartofii si ii tai cubulete, ceapa o tai marunt. Calesti ceapa cu putina apa, cu sarea si cu uleiul. Adaugi cartofii si apa cat sa-i acopere si mai lasi mancarea la fiert 10-15 minute. Cand cartofii sunt aproape fierti, adaugi nautul (scurs de zeama in care s-a umflat) si mai lasi sa fiarba 15 minute impreuna. Dizolvi faina in putina apa rece, o adaugi peste cartofi si mai dai in cateva clocote.

Notite:
PREGATIRE: 1 zi si 1 ora si 30 de minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 21:36
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi