« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Laptisor de usturoi

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Laptisor de usturoi Imprimare Email

Reteta: Laptisor de usturoi

Ingredientele retetei culinare:

=> cativa catei de usturoi

=> un varf de cutit de sare

=> jumatate de lingura de vegeta

=> 1 si 1/2 lingura ulei

=> 100ml apa

 

Prepararea retetei culinare:

Cureti usturoiul, il pui intr-un vas special pentru usturoi. Se pune sarea, vegeta si se piseaza pana se sfarama tot usturoiul, apoi se freaca pana se formeaza o pasta, se pune uleiul si se omogenizeaza bine pana se absoarbe, apoi se pune apa si se amesteca bine.

Dupa ce prima tura de peste rumenit bine se asaza intr-un vas, se pune cate putin laptisor de usturoi ( dupa gust sau placere ) cu o lingurita pe fiecare bucatica de peste si asa se va continua pana se frige tot pestele.

Notite:
Se asaza pestele de preferinta langa o mamaliga mare si fierbinte.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 22:38
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi