« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Inima de vita umpluta in cuib de varza

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Inima de vita umpluta in cuib de varza Imprimare Email
Scris de Camelia Cuciug   

Reteta: Inima de vita umpluta in cuib de varza

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 inima de vita

=> 500-600 g carne

=> 1 varza

=> 2 cepe

=> 2 foi de dafin

=> 1 pahar vin alb

=> 2 oua

=> 2-3 catei de usturoi

=> 1 legatura patrunjel si marar

=> piper, sare, boia, 1 cub condiment

=> 3 rosii

=> 1 paharel orez

=> cimbru

=> 1 cana bors


Prepararea retetei culinare:

Toci carnea impreuna cu ceapa, le calesti ca pentru musaca impreuna cu usturoiul tocat, mararul, sarea, adaugi orezul si ouale batute si o dai deoparte. Cureti inima, o speli si o umpli cu compozitia pregatita. Speli varza, opresti cateva frunze, apoi o tai fideluta, o pui intr-o cratita cu o crenguta de cimbru, presari sare, piper, boia dupa gust si o foaie de dafin. In mijlocul verzei faci un cuib in care asezi inima umpluta. Acoperi carnea si varza cu felii de rosii si frunzele ramase oparite. Torni borsul amestecat cu 1 cana de supa pregatita cu condiment si vinul alb, apoi dai totul la cuptor. Este aspectuoasa si delicioasa!

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 21:02
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi