« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Franzeluta umpluta cu sunca

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Franzeluta umpluta cu sunca Imprimare Email
Scris de Aurelia Darabant   

Reteta: Franzeluta umpluta cu sunca

Ingredientele retetei culinare:

=> 1-2 franzelute subtiri sau cornuri

=> 300 g sunca

=> 150 g margarina

=> 3 oua

=> 50 g cascaval

=> 5-6 masline tocate sau un castravecior taiat marunt

Prepararea retetei culinare:

Tai cubulete sunca, fierbi ouale tari si le tai bucatele. Margarina o freci spuma si o amesteci cu celelalte ingrediente, pana obtii o compozitie omogena. Tai franzeluta in doua pe lat, scobesti miezul si o umpli cu compozitia de sunca. Dai la rece 20 de minute si la masa o tai felii.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 21:33
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi