« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Ficatei de pui cu cartofi la cuptor

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Ficatei de pui cu cartofi la cuptor Imprimare Email
Scris de Mihai Adrian, Cugir   

Reteta: Ficatei de pui cu cartofi la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 350g ficat de pui;

=> 1 ceapa;

=> 5-6 cartofi;

=> 3 oua

=> 1 lingura faina;

=> 5 linguri lapte;

=> verdeata;

=> sare;

=> 50ml ulei;

=> o oala;

=> o tigaie;

=> o cratita.

Prepararea retetei culinare:

  • Speli foarte bine cartofii de pamant si ii pui la ifert in oala cu apa rece si sare. Intre timp, cureti si tai ceapa marunt si o pui la prajit in tigaia cu putin ulei. Dupa ce s-a aurit, adaugi ficatul taiat bucatele si le lasi sa se caleasca impreuna timp de 10 minute, dupa care dai compozitia deoparte. Scurgi cartofii de apa, ii cureti de coaja cat sunt fierbinti si ii tai felii sau cuburi.
  • Amesteci apoi cartofii cu ceapa si ficatul si rastorni toata compozitia in cratita si rastorni toata compozitia in cratita unsa cu putin ulei sau intr-un alt vas care merge la cuptor. Bati ouale spuma ca pentru omleta, adaugi in ele laptele, faina, verdeata tocata,  sarea si rastorni acest amestec peste cartofi. Dai vasul la cuptor pentru 10 minute.
Notite:
PRET: 8 RON - 3-4 portii
PREPARARE: 45 minute

Reteta iese foarte buna si cu ficat de porc si, in functie de gust, si cu putin piper.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 22:02
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi