« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Drob de linte

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Drob de linte Imprimare Email
Scris de Elena Florescu, Buzau   

Reteta: Drob de linte

Ingredientele retetei culinare:

=> 3 + 1/2 cani linte

=> 1 cana de nuci macinate

=> 2 cepe taiate marunt

=> 1 + 1/2 cani pesmet

=> 1/4 cana ulei

=> nucsoara

=> 2 lingurite boia

=> sare

Prepararea retetei culinare:

Pui lintea la inmuiat cu o zi inainte si a doua zi o scurgi si o fierbi. Calesti ceapa in ulei si apoi adaugi putina apa. O amesteci apoi cu lintea fiarta, pesmetul, nucsoara, boiaua si potrivesti gustul de sare. Pui compozitia intr-o tava de chec unsa cu putin ulei si o dai la cuptor pentru 45 de minute.

Notite:
PREGATIRE: 14 ore si 45 de minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 21:37
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi