« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Dovlecei umpluti cu piept de curcan

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Dovlecei umpluti cu piept de curcan Imprimare Email
Scris de Irina Olteanu, Bucuresti   

Reteta: Dovlecei umpluti cu piept de curcan

Ingredientele retetei culinare:

=> 3-4 dovlecei pentru umplut si alti 2 pentru sos

=> 1 piept de curcan (sau 2 piepti de pui)

=> 1 ceapa

=> o felie de paine inmuiata in lapte sau apa

=> smantana

=> 1 ou

=> 100 g cascaval

=> marar/patrunjel

=> sare, piper

 

Prepararea retetei culinare:

Desprinzi cu un cutit bine ascutit carnea de pe oasele pieptului si o treci prin masina de tocat. Apoi o amesteci cu painea inmuiata si stoarsa, oul, sarea, piperul. Cureti dovleceii de coaja si apoi ii tai pe jumatate si ii scobesti. Ii umpli cu carnea. Intr-o tava pui un strat de dovlecei rasi pe razatoare si amestecati cu ceapa taiata marunt, asezi dovleceii umpluti, torni putina apa si razi cascavalul. Dai tava la cuptor pentru 30-40 de minute. Intr-o tigaie topesti o bucatica de unt, pui mararul tocat, lasi un pic sa se caleasca, adaugi smantana si cand sunt dovleceii gata torni acest sos peste ei.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 21:45
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi