« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Ciuperci la cuptor

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Ciuperci la cuptor Imprimare Email
Scris de Iuliana Cirnaru, Alexandria   

Reteta: Ciuperci la cuptor

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg ciuperci mijlocii

=> 3-4 linguri margarina

=> 1 pahar vin alb

=>  zeama de la 1 lamaie

=> sare si piper dupa gust

=> ulei pentru calit

 


Prepararea retetei culinare:

Cureti ciupercile, le indepartezi piciorusul si pielita de pe palarie, apoi le speli bine. Le stropesti cu apa in care ai pus zeama de lamaie, ca sa nu se innegreasca. Asezi ciupercile intr-o tava, unele langa altele. In fiecare ciuperca presari putina sare, piper si piciorusele de ciuperci, pe care le toci nu prea marunt si le calesti in putina grasime. Umpli cu ele fiecare ciuperca, adaugi si margarina cat un bob de mazare. Le bagi la cuptor pana se inmoaie si, la final, adaugi un pahar cu vin alb. Le aduci la masa fierbinti. Sunt foarte bune cu mujdei de usturoi, pentru cine doreste.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 21:35
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi