« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Ciulama de miel cu ciuperci

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Ciulama de miel cu ciuperci Imprimare Email
Scris de Maria Velia, Bucuresti   

Reteta: Ciulama de miel cu ciuperci

Ingredientele retetei culinare:

=> 500 g carne de miel

=> 1 kg ciuperci

=> 4 linguri ulei

=> 2 linguri faina

=> sare

=> 1 cescuta lapte

=> 1 ceapa

 

Prepararea retetei culinare:

  • Carnea se taie in bucati potrivit de mari, se pun intr-o cratita cu o lingura de ulei, o ceapa intreaga si apa cat sa cuprinda carnea. Se spumeaza si se lasa safiarba pna ce carnea este gata.
  • Ciupercile se fierb 20 de minute in apa cu putina sare, se scot si, dupa racire, se toaca marunt. Separat, se face sosul: se caleste usor faina in restul de ulei, se stinge cu zeama in care a fiert carnea si cu putin lapte amestecandu-se repede pentru a nu se face cocoloase. Se potriveste de sare, piper si se adauga carnea si ciupercile, lasand sa mai dea cateva clocote.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 22:06
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi