« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Budinca de gogosari cu sunca si cascaval

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Budinca de gogosari cu sunca si cascaval Imprimare Email
Scris de Georgeta Radoi, Iasi   

Reteta: Budinca de gogosari cu sunca si cascaval

Ingredientele retetei culinare:

=> 2 gogosari

=> 4 cartofi

=> 100 g sunca afumata

=> 4 oua

=> unt

=> 1 ceapa mare

=> 150 g smantana

=> 100 g cascaval

=> 4 rosii

=> 3 linguri ulei

=> boia

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

Cureti ceapa, o tai pestisori si o calesti in ulei. Intre timp, cureti si speli cartofii si gogosarii, tai cartofii cubulete, gogosarii fasii, le adaugi pe toate peste ceapa si lasi pe foc mic 10 minute. Oparesti apoi rosiile, le decojesti, le tai bucati, le adaugi peste legumele din cratita, torni si o jumatate de ceasca de apa calda. Pui sare, piper, boia dupa gust, apoi sunca taiata bucatele, mai lasi sa fiarba putin si dai deoparte. Rastorni legumele intr-un vas uns cu unt si tapetat cu faina. Bati oule cu smantana si un praf de sare, torni compozitia peste legume, razi cascavalul si dai totul la cuptor pentru 20 de minute.

Notite:
PREGATIRE: 55 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 21:32
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi