« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Budinca de conopida cu sunca si telemea

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Budinca de conopida cu sunca si telemea Imprimare Email
Scris de Silvia Canciu, Blaj   

Reteta: Budinca de conopida cu sunca si telemea

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 conopida

=> 150 g telemea

=> 150 g sunca afumata

=> 100 ml lapte

=> 2 linguri faina

=> 2 oua

=> unt cat o nuca

=> sare

Prepararea retetei culinare:

Fierbi conopida in apa cu sare, o scurgi, o desfaci buchetele si o asezi intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Faramitezi branza, tai sunca bucatele si o presari peste conopida. Desfaci apoi faina in lapte, pui un praf de sare, fierbi totul pe foc mic pana se ingroasa si dai compozitia deoparte. O mai lasi putin sa se raceasca, adaugi ouale batute si torni sosul peste conopida, apoi dai totul la cuptor pentru 30 de minute.

Notite:
PREGATIRE: 60 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 21:32
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi