« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Ardei umpluti cu piept de pasare

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Ardei umpluti cu piept de pasare Imprimare Email
Scris de Paula Coman, Strehaia   

Reteta: Ardei umpluti cu piept de pasare

Ingredientele retetei culinare:

=> un piept sau doi de pasare

=> 3 cepe

=> piper macinat

=> ulei

=> 1 lingura de pasta de rosii

=> o ceasca de orez

=> ardei

=> apa

=> 1 lingura de faina

 

Prepararea retetei culinare:

Dezosezi un piept sau doi de pasare, dai carnea prin masina de tocat impreuna cu 2 cepe. In compozitia obtinuta pui un pic de piper macinat. Separat, calesti in putin ulei o ceasca de orez cu o ceapa mica data pe razatoare, apoi le adaugi peste compozitia de carne si omogenizezi bine. Umpli ardeii pe care i-ai spalat si curatat in prealabil. Le pui capacele de rosii ca sa fie mai aspectuosi si ii asezi intr-o cratita potrivita, apoi torni apa cat sa-i acopere si ii pui sa fiarba la foc mic.

Cand incep sa clocoteasca, adaugi cateva linguri de ulei. Cand carnea s-a fiert, separat, amesteci 1 lingura de faina cu 1 lingura de pasta de rosii (eu folosesc Sultan) si 1 ceasca de apa, iar sosul rezultat il torni peste ardei. Mai lasi sa dea in cateva clocote si misti cratita din cand in cand sa nu se prinda. Dupa ce ai luat cratita de pe foc, presari patrunjel sau frunze de telina tocate marunt.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 21:41
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi