« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete mancare Retete mancare - Ardei copti umpluti cu carnati afumati

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete mancare - Ardei copti umpluti cu carnati afumati Imprimare Email
Scris de Adriana Lazar, Sibiu   

Reteta: Ardei copti umpluti cu carnati afumati

Ingredientele retetei culinare:

=> 8 ardei grasi

=> 3 rosii

=> 300 g carnati afumati

=> 350 g branza de vaci

=> 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel

=> 1 1/2 kg smantana

=> sare

=> 2 cepe, 1 morcov

=> 3 oua

=> piper, sare

Prepararea retetei culinare:

Speli ardeii, ii coci pe o tabla pe aragaz si cand sunt gata ii lasi sa se raceasca si ii cureti. Cureti ceapa si morcovul, tai ceapa si o calesti, adaugi morcovul ras si carnatul taiat bucatele. Dupa ce s-a rumenit putin carnatul, pui si branza de vaci si verdeata tocata, potrivesti de sare si piper si dai compozitia deoparte. Bati ouale, le adaugi in compozitia racita si umpli ardeii copti pe care-i asezi intr-o cratita unul langa altul. Le pui capace din felii de rosii, torni smantana si dai la cuptor pentru 15-20 de minute.

Notite:
PREGATIRE: 70 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Ianuarie 2011 21:31
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi