« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete legume Retete legume - Sote de conopida cu morcovi si telina

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete legume - Sote de conopida cu morcovi si telina Imprimare Email
Scris de Maricica Tudorache, Piatra-Neamt   

Reteta: Sote de conopida cu morcovi si telina

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 conopida mica

=> 3-4 morcovi

=> 1 telina potrivita

=> ulei

=> sare

=> condiment cu gust de legume

=> 1 legatura patrunjel

 

Prepararea retetei culinare:

  • Speli conopida, o desfaci in buchetele, apoi cureti morcovii si telina si tai morcovii bastonase, iar telina cubulete. Calesti legumele in putin ulei si dupa 1-2 minute torni 2 cani de supa preparata cu condiment cu gust de legume sau 2 cani de apa fiarta, potrivesti de sare si lasi  totul sa fiarba 20-30 de minute, pe foc mic. Dupa ce legumele au fiert, dai mancarea deoparte si presari  patrunjelul taiat fin. Si mararul ii va da un gust foarte bun.

Notite:
PREGATIRE: 45 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete romanesti

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Vineri, 14 Ianuarie 2011 12:02
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi