« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete friptura Retete friptura - Pulpa de miel umpluta cu legume

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete friptura - Pulpa de miel umpluta cu legume Imprimare Email
Scris de Maria Apostol   

Reteta: Pulpa de miel umpluta cu legume

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg pulpa de miel

=> 2 morcovi

=> 100 g fasole verde din conserva

=> 100 g mazare de la borcan

=> 100 g conopida de la congelator

=> 2 oua

=> 75 g cascaval

=> 2 linguri pesmet

=> 2-3 ciuperci

=> sare

=> piper

=> ulei

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti morcovul, il tai bucatele si-l pui la fiert in apa cu sare. Dupa 15 minute adaugi fasolea verde, mazarea si conopida decongelata si mai lasi pe foc inca 10 minute. Cand au fiert le scurgi de zeama, le amesteci  cu ouale, cascavalul ras, pesmetul si ciupercile taiate marunt si potrivesti de sare si piper.
  • Pregatesti carnea: o tai in doua, dar nu de tot, si apoi iar in doua, in asa fel incat sa-ti iasa o bucata asemanatoare unui snitel. Cosi cu ata de bumbac astfel incat sa se formeze un buzunar pe care-l umpli cu compozitia de legume pregatita. Prinzi cu ata si partea ramasa ca sa nu se imprastie umplutura, asezi pulpa umpluta intr-o tava cu ulei si apa. Potrivesti de sare si piper, acoperi tava cu folie de alumiiu si dai totul la cuptor pentru 1 ora. Cand e aproape gata, iei folia si mai lasi carnea la cuptor pentru 15 minute, sa se rumeneasca.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:01
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi