« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete friptura Retete friptura - Pui umplut cu ciuperci, unt si patrunjel

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete friptura - Pui umplut cu ciuperci, unt si patrunjel Imprimare Email
Scris de Stefania Darie   

Reteta: Pui umplut cu ciuperci, unt si patrunjel

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 pui

=> 1 pachet de unt

=> 2 legaturi verdeata

=> 250 g ciuperci

=> 3 morcovi

=> sare

=> piper

=> rozmarin

=> ulei

 

Prepararea retetei culinare:

Tai verdeata marunt si o amesteci cu untul pana se omogenizeaza. Speli puiul, ii desprinzi pielita de pe piept si in spatiul dintre pielita si carne pui amestecul de unt cu verdeata si o intinzi pe toata suprafata pieptului. Cureti ciupercile si morcovii rondele, apoi umpli puiul cu cateva ciuperci. Il asezi intr-o tava cu ciupercile ramase si rondelele de morcovi, presari sare, piper si rozmarin, torni ulei si putina apa si dai la cuptor pentru 45 de minute. Vei avea la masa o friptura aromata si frageda!

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:58
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi