« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete friptura Retete friptura - Mixt gril

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete friptura - Mixt gril Imprimare Email

Reteta: Mixt grill

Ingredientele retetei culinare:

=> 200g ceafa de porc

=> 200g ficat de vitel

=> 250g carnaciori oltenesti

=> 200g piept de pui

=> 200g muschi de vita

=> 1 lingura mustar

=> 1 lingurita cimbru uscat

=>  50ml vin rosu

=> 1 capatana usturoi

=> 150ml ulei

=> 250g smantana

=> 1 leg patrunjel

=> 1 lingurita boia dulce

=> 2 linguri otet

=> sare si piper

 

Prepararea retetei culinare:

Spalati carnea, scurgeti-o de apa, stergeti-o cu un servet de bucatarie, ungeti-o cu mustar si puneti-o intr-un castron. Turnati peste ea 50ml ulei si presarati cu boia, cimbru, sare si piper si amestecati bine. Puneti carnea pe gratarul bine incins si frigeti-o 20 de minute, stropind-o din cand in cand cu vin, pana cand se patrunde bine si se rumeneste pe toate partile. Intre timp, pisati usturoiul cu ceva sare grunjoasa si frecati-l cu uleiul ramas, turnandu-l putin cate putin si amestecand incontinu ca la maioneza. Adaugati apoi smantana si patrunjelul tocat marunt si omogenizati bine.

Notite:
Serviti carnea taiata in bucatele cu garnitura de cartofi copti in coaja si cu mujdei.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:07
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi