« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete friptura Retete friptura - Miel cu garnitura de morcovi si ciuperci umplute

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete friptura - Miel cu garnitura de morcovi si ciuperci umplute Imprimare Email

Reteta: Miel cu garnitura de morcovi si ciuperci umplute

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg pulpa de miel

=> 250 g ciuperci proaspete

=> 2 morcovi

=> 1 felie telina

=> 300 ml vin alb

=> 1 ceapa

=> 100 g branza de burduf

=> 100 g smantana

=> 1 lingurita unt

=> 2-3 catei de usturoi

=> sare

=> piper

=> condiment tip Vegeta

=> ulei

=> 1 legatura patrunjel

 

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti usturoiul, il tai cat mai marunt, toci si o parte din patrunjel, le amesteci cu 3 linguri ulei, sare, piper si condiment dupa gust, apoi ungi carnea cu acest amestec si o lasi deoparte pentru 30 de minute. Incingi uleiul intr-o tigaie, rumenesti carnea pe toate partile, apoi o dai la cuptor intr-o tava cu putin ulei si 100 ml vin. Din cand in cand scoti tava si stropesti carnea cu vinul ramas. Cureti morcovii, ii tai rondele, tai telina bucati, le adaugi in tava cand carnea s-a inmuiat putin si lasi totul sa se rumeneasca.
  • In acest timp, cureti ciupercile, le tai codita si le speli. Tai marunt ceapa si coditele ciuppercilor, le calesti in untul topit, potrivesti gustul de sare si piper si le dai deoparte. Adaugi in amestecul de ceapa calita branza si verdeata ramasa tocata si umpli palariile cu aceasta compozitie. Scoti pulpa de la cuptor si coci ciupercile intr-o alta tava unsa cu margarina, pana se topeste branza. Scurgi zeama care s-a format in tava in care ai rumenit pulpa, o amesteci cu smantana, dai sosul in 2-3 clocote si-l torni peste carnea si ciupercile asezate pe un platou. Presari verdeata si le aduci la masa.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 18:00
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi