« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete friptura Retete friptura - Friptura musceleana de vita

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete friptura - Friptura musceleana de vita Imprimare Email
Scris de Mirela Staicovici   

Reteta: Friptura musceleana de vita

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg carne vita

=> 120 ml ulei

=> 80 g morcovi

=> 400 g zeama de oase

=> 80 g ceapa

=> 100 g faina

=> 2 g piper

=> 10 g sare

Prepararea retetei culinare:

  • Cureti bine carnea de vine si pielite, o speli si o tai felii. O bati bine pe ambele parti.
  • O asezi frumos intr-o cratita unde ai pus uleiul, alternand straturile de carne cu ceapa taiata solzisori, morcovii rondele, sarea si piperul precum si faina diluata in putina apa. Stropesti cu o parte din grasime pe deasupra. Bagi cratita in cuptorul incins si pe masura ce s-a evaporat o parte din lichid, adaugi zeama de oase sau apa si lasi in cuptor la foc mic 2 - 2,5 ore.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:35
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi