« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete friptura Retete friptura - Friptura lioneza

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete friptura - Friptura lioneza Imprimare Email
Scris de Angela Cristea   

Reteta: Friptura lioneza

Ingredientele retetei culinare:

=> 6 bucati carne de porc

=> 40 g margarina

=> 20 g faina

=> 2 linguri bulion

=> 250 g ceapa

=> 4 fire patrunjel

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

Cureti ceapa si o tai felii subtiri, iar patrunjelul il toci marunt. In jumatate din cantitatea de unt, rumenesti carnea, cate 5 minute pe fiecare parte. Separat, in untul ramas, prajesti ceapa, apoi pui faina, amesteci bine, torni o jumatate de pahar de apa si lasi sa se ingroase amestecul, apoi adaugi bulionul, sarea si piperul. Peste friptura, aranjate pe un platou, torni sosul si presari patrunjel tocat.

Notite:
PRET: 20 LEI - 4 portii
PREGATIRE: 60 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:36
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi