« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete friptura Retete friptura - Friptura inabusita de pui cu garnitura de fasole verde

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete friptura - Friptura inabusita de pui cu garnitura de fasole verde Imprimare Email
Scris de Adriana Manea, Baia-Mare   

Reteta: Friptura inabusita de pui cu garnitura de fasole verde

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg ciocanele de pui

=> 1 kg fasole verde

=> 4 rosii

=> 2 cepe

=> 1 morcov

=> 100 ml ulei

=> 1 legatura marar si patrunjel

=> sare, piper

Prepararea retetei culinare:

Speli carnea, ungi fiecare bucata cu ulei, presari sare si piper, le asezi pe toate intr-o tava, torni 2 cesti de apa si dai totul la cuptor, la foc iute 15-20 de minute. In acest timp cureti ceapa, morcovul si fasolea verde, tai ceapa marunt, o calesti putin in ulei, apoi adaugi morcovul ras si fasolea verde. Torni si o ceasca de apa si lasi fasolea sa se inabuse 10-15 minute. Rastorni apoi legumele inabusite intr-un vas rezistent la caldura, pui roiile taiate rondele si dai la cuptor pentru 10-15 minute. La masa, peste friptura si garnitura de fasole verde presari verdeata fin tocata.

Notite:
PREGATIRE: 60 minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:31
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi