« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete friptura Retete friptura - Friptura de porc marinata

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete friptura - Friptura de porc marinata Imprimare Email
Scris de Floarea David, Bucuresti   

Reteta: Friptura de porc marinata

Ingredientele retetei culinare:

=> 1,500 kg pulpa de porc

=> smantana

=> faina

=> sare

Pentru marinat iti tebuie:

=> 1/4 l vin alb

=> 1/2 telina

=> 1/4 l otet

=> 2 cepe

=> 1 morcov

=> patrunjel

=> 1 catel de usturoi

=> 2-3 foi dafin

=> cateva boabe piper

Prepararea retetei culinare:

  • Fierbi toate ingredientele pentru marinata. Torni deasupra carnii si se tine o zi intr-un vas de pamant.
  • Cu 3 ore inainte de masa, se scoate carnea si se pune la cuptor. Cand s-a rumenit, torni marinata deasupra ei si mai lasi inca 1 ora. Cand friptura este gata, tii la cald, timp in care sosul din tava amesteci cu o ceasca de smantana o lingurita de faina, dupa care o lasi sa dea in clocot, iar pasta obtinuta o dai prin sita. Friptura calda o servesti cu respectivul sos, deasupra.
Notite:
PRET: 35 LEI - 4 portii
PREGATIRE: 25 ore

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:55
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi