« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete friptura Retete friptura - Friptura de porc invartita

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete friptura - Friptura de porc invartita Imprimare Email
Scris de Maria Cristina Nimara, Tg. Jiu., jud. Gorj   

Reteta: Friptura de porc invartita

Ingredientele retetei culinare:

=> 8 felii de carne;

=> 8 oua;

=> 8 felii de sunca;

=> 1/2 pahar cu vin;

=> 1/2 kg rosii conservate in suc sau bulion;

=> 5-6 ciuperci;

=> 15 masline

=> 50 ml ulei

=> sare

=> piper

Prepararea retetei culinare:

Pui ouale sa fiarba in apa rece cu sare si un pic de otet. Le lasi 10 minute ca sa fii sigur ca vor fi tari. Apoi le cureti si invelesti fiecare ou in sunca si apoi in carne. Prinzi ruloul astfel obtinut cu scobitori si intr-o cratita asezi rulourile sa se prajeasca in ulei incins. Adaugi vinul, rosiile pasate ( sau bulionul desfacut cu putina apa ), ciupercile taiate lamele si maslinele. Adaugi piper si sare daca e nevoie si masline nu au fost prea sarate. Acoperi cratita si lasi sa fiarba inabusit timp de 30 de minute. Verifici daca e fiarta carnea, le scoti pe un platou si inlaturi scobitorile, dupa care tai fiecare rulou in doua si le asezi cu oul in sus.

Notite:
PRET: 23 RON - 8 portii
FIERBERE: 40 de minute
PREGATIRE: 15 minute

Garnitura preferata de familia mea este de legume pregatite sote sau piure.

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:32
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi