« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete friptura Retete friptura - Friptura de porc cu garnitura

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete friptura - Friptura de porc cu garnitura Imprimare Email
Scris de Daniela Claudia Gheorghe   

Reteta: Friptura de porc cu garnitura

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 bucata de muschi

=> 250 g slanina afumata

=> 1 morcov mare

=> 1 catel de usturoi

=> 3-4 ardei

=> 1 cutie crema de branza cu marar

=> Delikat Barbeque pentruFriptura de Porc

=> 250 g ulei

 

 

Prepararea retetei culinare:

  • Muschiul de porc il crestezi si il impanezi cu bucatele de slanina, morcovi si usturoi.
  • Bucata va fi in prealabil unsa cu Delikat Barbeque pentru Friptura de Porc. Se baga la cuptor intr-o tava cu un pahar de ulei, sa se rumeneasca.
  • Intre timp pregatesti garnitura: ardeii copti, ii cureti de coaja si ii tai fasii mai late, pe care le umpli cu crema de branza cu marar si formezi rulouri.
  • Le servesti drept garnitura la muschiul impanat.
Notite:
PRET: 30 LEI - 5 portii
PREGATIRE: 1 ora si 30 de minute

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:35
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi