« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete friptura Retete friptura - Friptura de miel in sos vanatoresc

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete friptura - Friptura de miel in sos vanatoresc Imprimare Email
Scris de Dorina Sculean   

Reteta: Friptura de miel in sos vanatoresc

Ingredientele retetei culinare:

=> o pulpa de miel

=> 2 pahare vin

=> 10 catei usturoi

=> 2 cepe

=> 1 morcov taiat rondele

=> 2 foi dafin

=> un pahar de smantana

Prepararea retetei culinare:

  • O pulpa de miel se tine 24 de ore in sos marinat, facut din: 2 pahare vin, 10 catei usturoi, 2 cepe, 1 morcov taiat rondele, 2 foi dafin.
  • A doua zi se scoate carnea din marinata, se pune tava cu putina apa si se da la cuptor. Cand este gata, se strecoara din marinata 1 pahar de lichid si se amesteca cu un pahar de smantana, care se toarna peste friptura. Se mai lasa la cuptor 15 minute.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:33
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi