« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete friptura Retete friptura - Friptura de miel in pergament

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete friptura - Friptura de miel in pergament Imprimare Email
Scris de Pia Paraleste, Constanta   

Reteta: Friptura de miel in pergament

Ingredientele retetei culinare:

=> 1,5 kg came de miel(pulpa)

=> piper macinat

=> 150 ml ulei

=> 250 g lamaie

=> sare dupa gust

=> usturoi pisat


Prepararea retetei culinare:

Carnea de miel se transeaza in portii, se sareaza, se pipereaza, se da prin usturoi pisat, ulei, zeama de lamaie si se infasoara in hartie tip pergament, unsa bine cu ulei. Toate se pun intr-o tava, astfel incat capetele hartiei sa fie indreptate in sus pentru a nu se scurge sucul. Se introduce tava la cuptor si se lasa circa 40 minute, dupa care se scoate si se asaza bucatile pe platou, avand grija ca zeama sa se toarne peste carne. Se serveste calda cu garnitura de cartofi si salata.

Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:33
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi