« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete friptura Retete friptura - Friptura de miel cu ciuperci champignon

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete friptura - Friptura de miel cu ciuperci champignon Imprimare Email
Scris de Maria Erika Marginean, Tg. Mures   

Reteta: Friptura de miel cu ciuperci champignon

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg pulpa de miel

=> sare, boia

=> 1 ceapa

=> 1 legatura patrunjel verde

=> 50 g ciuperci (conserve)

=> 1 lingura de ulei


Prepararea retetei culinare:

  • Pulpa bine curatata, se sareaza, se freaca bine cu boia, se pune in tava cu ulei incins si se prajeste pe ambele parti. Se scoate apoi din tava si se pun la calit ceapa, ciupercile si patrunjelul. Repunem pulpa cu un capac deasupra, udand-o des (cu apa sau vin) si o lasam la fiert pans se face carnea moale.
  • Se serveste cu cartofi si salata verde.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:34
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi