« Culinare »

Prune

Retete Retete culinare Retete friptura Retete friptura - Friptura de miel cu ciuperci champignon

Retete pentru sarbatori

Adauga site favoritSeteaza ca Pagina de StartPrinteaza paginaImpartaseste PaginaSalveaza pagina ca si PDFTrimite prin E-Mail aceasta pagina

Acest site ( impreuna cu aproape 90 % dintre site-urile de pe internet ) foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru mai multe informatii click AICI.


Retete friptura - Friptura de miel cu ciuperci champignon Imprimare Email
Scris de Maria Erika Marginean, Tg. Mures   

Reteta: Friptura de miel cu ciuperci champignon

Ingredientele retetei culinare:

=> 1 kg pulpa de miel

=> sare, boia

=> 1 ceapa

=> 1 legatura patrunjel verde

=> 50 g ciuperci (conserve)

=> 1 lingura de ulei

 


Prepararea retetei culinare:

  • Pulpa bine curatata, se sareaza, se freaca bine cu boia, se pune in tava cu ulei incins si se prajeste pe ambele parti. Se scoate apoi din tava si se pun la calit ceapa, ciupercile si patrunjelul. Repunem pulpa cu un capac deasupra, udand-o des (cu apa sau vin) si o lasam la fiert pans se face carnea moale.
  • Se serveste cu cartofi si salata verde.
Notite:

Pofta buna!

Retete aperitive

Retete bauturi

Retete ciorba

Retete muraturi

Retete prajituri

Retete friptura

Retete garnituri

Retete carne

Retete peste

Retete paste

Panificatie-patiserie

Retete salate

Retete sosuri

Retete naturiste

Retete romanesti

Retete post

Retete copii

Retete legume

Retete pui

Retete pizza

Ultima actualizare în Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 17:34
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează


Pastrare gutuie

             Se culeg toamna tarziu ( octombrie ). Dupa ce se culeg trebuie pastrate cel putin 2-3 saptamani pe polite sau ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Pastrare conopida, praz

              Conopida - se inveleste in frunzele ei verzi si se leaga bine. Se poate inveli si in ziare si ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Eliminare miros butoi

            Elimina mirosul neplacut al butoiului astfel:            Muraturile de iarna se fac si in butoiase de stejar a caror marime depinde ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Sfaturi conserve

              Sucul de rosii - pentru a tine iarna, nu e obligatoriu sa-i puneti conservanti! Este suficient ca din momentul ...

Sfaturi | Bucatarul | Joi, 11 Iunie 2009

CITESTE

Mai multe articole in sectiunea: Sfaturi